Houten tuinpoort op maat

Wij bouwen uw houten tuinpoort op maat. Aan de hand van verschillende referentiefoto’s bepaalt u uw voorkeursstijl en de afwerking. Ook combinaties van deze voorstellen of een volledig nieuw ontwerp behoren tot de mogelijkheden.

Vooraleer we aan de slag gaan, ontvangt u een gedetailleerde tekening met een bijhorende totaalprijs.

Volledig geautomatiseerd

Wij plaatsen uw exclusieve houten tuinpoort inclusief zendergestuurde automatisering en afstandsbediening. Wij werken hiervoor samen met het kwaliteitsmerk NICE.

Bij eventuele technische problemen komen we nog dezelfde dag ter plaatse voor een herstelling.

Tropische houtsoorten

Om de lange levensduur van uw tuinpoort te maximaliseren gebruiken wij tropisch hardhout. Dit hout heeft geen verdere behandeling nodig. Doorheen de jaren verkleurt het mooi grijs. Afhankelijk van uw budget en de gewenste kleurnuances bieden wij de volgende houtkeuzes:

  • Padouk
  • Afrormosia
  • Bankirai
  • Teak

Aan de hand van foto’s, houtstalen en een persoonlijk gesprek lichten we graag de verschillen tussen de houtsoorten toe. U ontvangt voor elke poort de prijs in de vier houtsoorten. Zo maakt u volledig geïnformeerd de juiste keuze. Contacteer ons vrijblijvend.


Gerealiseerde tuinpoorten

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen persoonlijk bij u langs.

Maak een afspraak

Wij plaatsten al exclusieve houten tuinpoorten in de volgende steden en gemeenten: Geel, Mol, Balen, Dessel, Arendonk, Meerhout, Turnhout, Kasterlee, Olen en Herentals. Daarnaast gaan wij regelmatig aan de slag in Antwerpen en omgeving.